Month: July 2009

Pelaburan Emas

July 28, 2009 Off

Saya baru sahaja berjinak-jinak dengan pelaburan emas.Sebagaimana yang di ketahui harga emas semakin meningkat dari semasa ke semasa. Sebelum ini saya bukanlah orang yang berminat dengan pelaburan ini, walaupun ibu saya selalu bising supaya saya membeli emas sebagai salah satu instrument pelaburan . Maklumlah orang muda, tak minatlah kononya.Ibu adalah seorang yang berpandangan jauh, alhamdulilah…

By Liza

Kenapa Asyik Lupa Jer.

July 19, 2009 Off

Dalam minggu ni ada dua peperiksaan. Entah kenapa untuk kedua-duanya aku terlupa nak bawak purse. Terasa malangnya diri. Yang pertama tu purse tertinggal di opis. Terpaksa datang opis dulu untuk ambil purse. Dahlah jarak rumah ke opis 47km. Nasib baik tak ada apa. Semalam pulak dah sampi seremban baru teringat purse tinggal. Dahlah ada roadblock.…

By Liza

Medical Card PRUBSN Takaful Limit 500K

July 14, 2009 Off

Untuk maklumat semua medical card PruBSN takaful telah pun meningkat kepada RM500k untuk seumur hidup. Had tahunan masih lagi RM 50k. Dengan peningkatan ini akan menambahkan lagi peluang untuk mendapatkan rawatan yang terbaik di mana-mana hospital panel Prudential BSN Takaful. Oleh itu sediakan payung sebelum hujan. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya di email:- gn2_black@yahoo.co.uk.

By Liza