MAK

Ya allah kau sihatkanlah ibu ku, ko panjangkanlah usianya....kau kasihanilah dia sebagaimana dia mengasihani aku semasa keci..Ya allah..kau ampunkanlah dosa-dosanya..ya allah aku sayang sangat pada...
Read More ⟶

Cikgu Jangan Takut !!!!

Aku tak fahamlah dengan masyarakat sekarang ni, ada anak tak boleh di tegur...apa dia orang tak sedar ker,...kalau dia orang dulu tu kalau tak kena sekeh dengan cikgu, tak kena rotan tak menjadi...
Read More ⟶

AKHIRNYA PASTI……AKU PINDAH…

Syukur alhamdulilah, disebalik dugaan Allah malam semalam, kereta aku calar, tengahari tadi aku call K*M untuk bertanyakan perihal perpindahan aku, alhamdulilah..akhirnya pasti permohonan aku...
Read More ⟶

Kereta Ku Calar

Malam semalam aku keluar makan bersama kak N,Miss Z dan Mrs S. Macam biasa kat kedai empat di bandar M. Lepas makan Miss Z nak keluarkan duit then nak gi shopping kat Guardian. Aku parking kereta kat...
Read More ⟶

Menara Bangsa

Selain daripada lagu warisan ini adalah salah satu lagu yang wajib kita hayati sebagai seorang melayu. Menara bangsa......Ingat jangan runtuh lagi......Robohnya Kota Melaka, Putrajaya kita...
Read More ⟶

Aku dapat pindah?La..la..la..la..la

Aku gembira bila mendengar khabar angin aku akan berpindah...tapi betul ker aku akan berpindah????? Atau sekadar gimik sahaja??? Dalam gembira aku rasa sayang juga untuk meninggalkan tempat ni......
Read More ⟶