Kedai online @ e-shop StormReaders

February 12, 2010 Off By Liza

Untuk makluman para pembaca yang ingin mendapatkan buku-buku ilmiah daripada telaga biru kini boleh mendapatkanya dari kedai online StormReaders.Ini merupakan salah satu cara yang memudahkan anda untuk membuat pembelian buku-buku telaga biru yang kadang-kala kehabisan di pasaran. Selain daripada itu ia juga menjimatkan kos minyak kereta anda( maklumlah minyak sekarang mahalkan!) untuk kedai. Buku akan dihantar terus ke depan pintu rumah anda!

Untuk maklumat pembaca Stormreaders sebenarnya merupakan sebuah anak syarikat kepada Telaga Biru Sdn Bhd, sebuah syarikat bumiputera Islam yang telah beroperasi sejak 1997 yang berpengalaman menerbitkan produk-produk Islam yang disampaikan oleh ikon-ikon terkenal Negara seperti Dato` Dr Hj Mohd Fadzilah Kamsah , Ustazah Siti Nor Bahyah , Zahazan Mohamed, Irfan Khairi, Ustaz Zaharuddin, Dato Hj Ismail Kamus dan lain-lain dalam berbagai format melibatkan cenderahati, kaset, CD, VCD dan buku.

Sekiranya anda berminat untuk menambah pendapatan secara online anda boleh mendapatkan E-shop dengan menyertai StormReaders. Bila anda menyertai StormReaders anda boleh menjalankan perniagan anda secara online dan anda akan mendapat 20% di atas penjualan setiap buku di atas. Ayuh mulakan perniagaan internet anda dengan menyertai StormReaders dan menjual buku-buku di Telaga Biru Sdn. Bhd.

Jangan lupa dapatkan buku-buku yang di tulis oleh ikon-ikon terkenal di e-store diatas! 🙂