Out Station

Masa posting ni aku berada di PD Golf Resort. Terpaksa menyediakan kemudahan ICT untuk peserta kursus. Tengah-tengah serabut sekarang ni seronok kalau kena out station. Tak payah nak pikir soal-soal student. Boleh jauh-jauh dengan orang tu.

Susah nak fahamkan orang tu pasal kerja aku ni. Bila nak pergi outstation macam ni, macam-macam soalan dia kemukakan. Awak ni kerja macamana sebenarnya??? Ingatkan mengajar sahaja…kalau saya tahu mcm ni dulu..saya tak ……dengan awak…boleh pulak cakap macam tu.

Kadang-kadang pening kepala dengan orang tu…..ntahlah…ya allah berikanlah yang terbaik….ya allah ampunkanlah aku….aku terlalu banyak melakukan dosa-dosa………amin

About The Author