My dear car kemalangan

Semalam lebih kurang pukul 5.4o aku memberi signal kekanan untuk pergi ke pejabat hanim. Tujuannnya nak tengok masalah komputer dia. Belum sempat aku nak membelok memasuki simpang ke pejabat dia, kedengaran satu dentuman kuat dari belakang.Tertiba aku terlihat seorang penunggang motorsikal terjatuh. Dia telah melanggar kereta aku dari belakang. Tayar kereta aku pecah, chamber bengkok. Dia jugak terlanggar kereta kancil yang ingin memotong aku dari kiri. Memandangkan penunggang ni cedera aku meminta pemandu kereta kancil tersebut menghantar penunggang tadi ker hospital. Pasal kereta aku, aku akan cuba uruskan.Mula-mula aku hubungi hanim, sebab dia yang paling hampir, dia datang dan kemudian cuba deal dengan kedai tayar yang ada dekat situ.Kemudian call abg mie, tapi dia kat seremban pulak. Mintak dia callkan abg aku yang lagi sorang.huh…but……….. you know what ???/

Ada ker dia suruh aku drive alone kereta aku yang dah gelong tu dengan hanim follow belakang. I thot dia yang akan drive kan untuk aku. Suruh aku alone pergi report…what helll……….aku memang kecik hati gilerlah dengan abg aku yang sorang ni..tak tahu nak mention mcmner…tapi mmg sakit hati..still now am hurt..

About The Author