Category Archives: Uncategorized

Permainan Baru (Palm Centro Smartphone)

Ini adalah game akak yang terbaru. Nak kata beli pun tidaklah. Tapi akak ambil pakej celcom untuk agen insurans/takaful. Akak ambil pakej yang ada Palm Treo Centro Smartphone. Dah lama akak nak pakai handphone ni.Tapi manalah akak nak cokaukan duit … Continue reading

Posted in Games, Uncategorized | Leave a comment

Masih Mood Hari Raya

Hari pertama bertugas, masih di dalam mood hari raya. Jadi buat pembaca yang singgah di sini, saya mengambik kesempatan ini untu mengucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Raya yang ketiga memang amat bermakna pada kami sekeluarga. Kakak yang … Continue reading

Posted in Soal Hati, Uncategorized | Leave a comment

Personal Coaching Bersama Ammar

Semalam saya membuat pelaburan untuk diri sendiri, iaitu pelaburan terhadap ilmu. Saya telah mengambil keputusan untuk mendapatkan personal coaching bersama Ammar Zahar. Pakej yang saya ambil ialah pakej Affiliate. Alhamdulilah Ammar telah menerangkan cara-cara untuk menjadi affiliate yang berjaya. Apa … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

SELAMAT BERPUASA

Saya dengan ini mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa dan semoga puasa kali ini lebih baik daripada tahun-tahun sebelumnya. Saya juga ingin memohon maaf seandainya ada terkasar bahasa, perbuatan dan sebagainya. Sekiranya ada yang terasa dengan penulisan saya disini, maaf di … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Pelaburan Emas

Saya baru sahaja berjinak-jinak dengan pelaburan emas.Sebagaimana yang di ketahui harga emas semakin meningkat dari semasa ke semasa. Sebelum ini saya bukanlah orang yang berminat dengan pelaburan ini, walaupun ibu saya selalu bising supaya saya membeli emas sebagai salah satu … Continue reading

Posted in EMAS, Uncategorized | Tagged | Leave a comment

Kenapa Asyik Lupa Jer.

Dalam minggu ni ada dua peperiksaan. Entah kenapa untuk kedua-duanya aku terlupa nak bawak purse. Terasa malangnya diri. Yang pertama tu purse tertinggal di opis. Terpaksa datang opis dulu untuk ambil purse. Dahlah jarak rumah ke opis 47km. Nasib baik … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Medical Card PRUBSN Takaful Limit 500K

Untuk maklumat semua medical card PruBSN takaful telah pun meningkat kepada RM500k untuk seumur hidup. Had tahunan masih lagi RM 50k. Dengan peningkatan ini akan menambahkan lagi peluang untuk mendapatkan rawatan yang terbaik di mana-mana hospital panel Prudential BSN Takaful. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Jangan Takut Jumpa Agen insuran

Saya tahu ramai diantara kita akan mengelakkan diri untuk berjumpa dengan ejen insurans.Ketakutan pada agen insurans umpaman macam berjumpa dengan along. :-D. Saya tidak salahkan anda sekiranya anda takut untuk bertemu dengan mereka ini.Mungkin anda pernah mengalami pengalaman yang pahit … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Protected: Titik Genting

There is no excerpt because this is a protected post.

Posted in Uncategorized | Enter your password to view comments.

Musim Angin Telah Bermula (Betaro)

Musim angin atau pun betaro dalam loghat Rembau selalunya bermula pada bulan December setiap tahun. Tapi sekarang dengan keadaan cuaca global yang telah berubah, ianya bermula lewat sedikit. Pada tahun ini betaro bermula pada awal bulan Januari. Dulu pada musim … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment