Author Archives: LizaHas

Wang Bukan Segalanya tapi segalanya perlukan Wang

Duit bukanlah segalo eh…tapi segalo eh polukan duit…nanti den sambung.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Kembali Menulis

Welcome back. Rindulah nak menulis online semula. Domain sudah renew dan hosting juga dah beli. Nak tak nak kena merajinkan diri… yeahhh..chaoik..chaoik..

Posted in Welcome back | Leave a comment

Kedai online @ e-shop StormReaders

Untuk makluman para pembaca yang ingin mendapatkan buku-buku ilmiah daripada telaga biru kini boleh mendapatkanya dari kedai online StormReaders.Ini merupakan salah satu cara yang memudahkan anda untuk membuat pembelian buku-buku telaga biru yang kadang-kala kehabisan di pasaran. Selain daripada itu … Continue reading

Posted in Kedai Online@e-shop StormReaders, Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Bebas Hutang

Tahun ini di harapkan dapat mengurangkan hutang-hutang lapuk yang masih bersisa. Lagi bagus kalau dapat di hapuskan semuanya.Yang nyata akan berusaha keras bagi menghapuskan hutang. Dan seterusnyanya menjadi insan yang bebas kewangan dalam jangka masa 5 tahun dari sekarang. Semoga … Continue reading

Posted in Jutawan Senyap, Uncategorized | Leave a comment

Bila Orang Tua Belajar.

Baru sahaja selesai mengabiskan peperiksaan yang terakhir hari Rabu lepas.Agak sukar juga bila orang tua belajar. Maklumlah otak dah tak berapa fresh..kalau dulu dua tiga kali baca, mungkin dah boleh nak ingat. Tapi sekarang sungguh berbeza. Mungkin faktor umur( akak … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

SELESAI SATU TUGAS

Alhamdulilah akhirnya sielesai segala tugasan yang perlu disiapkan. Lega satu beban. Syukur dengan bantuan dariNya, tugasan dapat di siapkan dengan baik, walaupun tidak sempurna mana, namun itulah yang terbaik yang mampu dilakukan. Hasilnya juga mengikut apa yang telah dilakukan. Tapi … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Thing To do!

Nampaknya bulan ini adalah bulan yang agak sibuk. Banyak sangat yang belum di selesaikan. Memang kalau nak ikutkan memang agak stress. Tapi sebagai yang di katakan oleh warikh, buatlah kerja dengan kegembiraan dan senyuman..Ahakss.. Saje nak tulis kat sini kerja-kerja … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2uEa8u2QtLw&hl=en&fs=1&]

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Permainan Baru (Palm Centro Smartphone)

Ini adalah game akak yang terbaru. Nak kata beli pun tidaklah. Tapi akak ambil pakej celcom untuk agen insurans/takaful. Akak ambil pakej yang ada Palm Treo Centro Smartphone. Dah lama akak nak pakai handphone ni.Tapi manalah akak nak cokaukan duit … Continue reading

Posted in Games, Uncategorized | Leave a comment

Masih Mood Hari Raya

Hari pertama bertugas, masih di dalam mood hari raya. Jadi buat pembaca yang singgah di sini, saya mengambik kesempatan ini untu mengucapkan Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin. Raya yang ketiga memang amat bermakna pada kami sekeluarga. Kakak yang … Continue reading

Posted in Soal Hati, Uncategorized | Leave a comment