Monthly Archives: July 2009

Pelaburan Emas

Saya baru sahaja berjinak-jinak dengan pelaburan emas.Sebagaimana yang di ketahui harga emas semakin meningkat dari semasa ke semasa. Sebelum ini saya bukanlah orang yang berminat dengan pelaburan ini, walaupun ibu saya selalu bising supaya saya membeli emas sebagai salah satu … Continue reading

Posted in EMAS, Uncategorized | Tagged | Leave a comment

Kenapa Asyik Lupa Jer.

Dalam minggu ni ada dua peperiksaan. Entah kenapa untuk kedua-duanya aku terlupa nak bawak purse. Terasa malangnya diri. Yang pertama tu purse tertinggal di opis. Terpaksa datang opis dulu untuk ambil purse. Dahlah jarak rumah ke opis 47km. Nasib baik … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Medical Card PRUBSN Takaful Limit 500K

Untuk maklumat semua medical card PruBSN takaful telah pun meningkat kepada RM500k untuk seumur hidup. Had tahunan masih lagi RM 50k. Dengan peningkatan ini akan menambahkan lagi peluang untuk mendapatkan rawatan yang terbaik di mana-mana hospital panel Prudential BSN Takaful. … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment