Monthly Archives: May 2008

OutStation Again

Dia dah mula sangsi kenapa kerja awak banyak sangat outstation. Banyak sangat kursus. Cuba untuk terangkan, kerja macam saya perlukan skill, knowledge juga. Jadi banyak bendalah kena belajar. Kenapa tak suruh orang jer yang ganti? Orang lain tak ada ker? … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Takziah

Takziah di ucapkan kepada PPT, Cik Shahida di atas pemergian ibu tercinta pada pagi tadi. Al-fatihah. Semoga rohnya dicucuri rahmat. Pemergian ibunya secara tiba-tiba cukup menguji kesabaran. Semoga beliau tabah menghadapi dugaan Allah ini. Amin

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Buku Travelog Haji

Dah lama beli buku ni, tapi masih belum sempat habis baca. Bila baca buku ini teringat tentang kelemahan diri sendiri yang masih belum fasih membaca al-quran. Dulu di mersing sempat juga belajar mengaji dengan ustazah di sana. Bila dah pindah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Out Station

Masa posting ni aku berada di PD Golf Resort. Terpaksa menyediakan kemudahan ICT untuk peserta kursus. Tengah-tengah serabut sekarang ni seronok kalau kena out station. Tak payah nak pikir soal-soal student. Boleh jauh-jauh dengan orang tu. Susah nak fahamkan orang … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Surat Untuk Alang

Assalamualikum. Alang, Dan banyak dugaan yang Allah berikan pada kau sejak kau tidak balik ke tanah pusaka kita. Sejak kau melawan cakap mak, sejak kau merajuk dengan mak. Dah hampir 8 tahun kau tidak beraya bersama kami, 8 tahun jugak … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Labour Day

Happy labour day  all of you.

Posted in Uncategorized | Leave a comment