Monthly Archives: August 2007

Cantiknya Tioman

Sabtu yang lepas ni aku buat kerja giler dengan S, tak pernah pergi tioman, so bangun awal-awal pagi dan terus ke jeti. Kalau boleh memang nak ambil speedboat yang terawal,so boat yang terawal pukul 7.30. Breakbfast pun belum lagi, harap-harap … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Unit Trust

Unit amanah Unit amanah dibentuk menjadi pelaburan paling diminati. Mengapa? Biasanya jawapan pelabur adalah untuk mencapai kepelbagaian, justeru dapat mengurangkan risiko, dengan jumlah dana yang kecil. Ia juga mengenai perlunya mendapat perkhidmatan daripada golongan profesional yang berkemahiran untuk mengurus wang … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

We Are Crying Today…

I felt sad today. One of our friend will be tranfer to Kuantan next week. She not only a friend,but a big sister for us. We share everything, happiness and sadness. Wua..wua..she left us after lunch…three of us make a … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment