Monthly Archives: July 2007

MAK

Ya allah kau sihatkanlah ibu ku, ko panjangkanlah usianya….kau kasihanilah dia sebagaimana dia mengasihani aku semasa keci..Ya allah..kau ampunkanlah dosa-dosanya..ya allah aku sayang sangat pada mak aku.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Cikgu Jangan Takut !!!!

Aku tak fahamlah dengan masyarakat sekarang ni, ada anak tak boleh di tegur…apa dia orang tak sedar ker,…kalau dia orang dulu tu kalau tak kena sekeh dengan cikgu, tak kena rotan tak menjadi oranglah…”ni yang aku marah sangat ni Aku … Continue reading

Posted in Pasal Cikgu, Uncategorized | Leave a comment

AKHIRNYA PASTI……AKU PINDAH…

Syukur alhamdulilah, disebalik dugaan Allah malam semalam, kereta aku calar, tengahari tadi aku call K*M untuk bertanyakan perihal perpindahan aku, alhamdulilah..akhirnya pasti permohonan aku diluluskan…hayooooo…..aku diperakukan untuk berpindah ke S*lan**r Melaka. Kalau nak ikutkan kira jauh juga dari rumah aku, … Continue reading

Posted in Aku dapat pinda??La..la..la..la, Uncategorized | Leave a comment

Kereta Ku Calar

Malam semalam aku keluar makan bersama kak N,Miss Z dan Mrs S. Macam biasa kat kedai empat di bandar M. Lepas makan Miss Z nak keluarkan duit then nak gi shopping kat Guardian. Aku parking kereta kat tepi Guardian, aku … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Menara Bangsa

Selain daripada lagu warisan ini adalah salah satu lagu yang wajib kita hayati sebagai seorang melayu. Menara bangsa……Ingat jangan runtuh lagi……Robohnya Kota Melaka, Putrajaya kita dirikan. Suria muncul di pagi hari, Kita bangun sederap kaki, Menara bangsa akan kita bina, … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Aku dapat pindah?La..la..la..la..la

Aku gembira bila mendengar khabar angin aku akan berpindah…tapi betul ker aku akan berpindah????? Atau sekadar gimik sahaja??? Dalam gembira aku rasa sayang juga untuk meninggalkan tempat ni… Sudah 2 tahun aku disini, macam-macam perkara telah aku lalui..merentas belantara yang … Continue reading

Posted in Aku dapat pinda??La..la..la..la, Uncategorized | Leave a comment